Magicshows

Magicshows

Acteur Nick de Jong als Magisch entertainer, goochelaar, magicshow, goochelvoorstelling, goochelen, Magie, Magic, table magic, tafelgoochelen, voorstelling

Al rond zijn 10e jaar had Nick het goochelen in zijn vingers. Zijn eerste aangeleerde truc vertoont hij nu, als professioneel magician, nog steeds met veel plezier en met groot succes. Het allerbelangrijkste voor Nick is dat het publiek zich goed vermaakt. De vingervlugge en verbazingwekkende trucs zijn natuurlijk leuk en heel belangrijk, maar het gaat vooral ook om het hele spektakel rondom de acts. Nick besteed daarom ook veel aandacht aan de presentatie, de interactie met het publiek en alles wat daar nog meer bij komt kijken.

De voorstellingen van Nick  zit vol met magische acts, komische slapstick, entertainment en daverende acties!

 

Mogelijke magische voorstelling:
  Nick zet de boel op stelten! – geschikt vanaf 35 personen.
  Nick draait door! – geschikt tot 35 personen.
  Voel je jong met Nick de Jong! – geschikt voor ouderen.
  Nick en de magische koffer! – geschikt tot 15 personen. (Intieme voorstelling zeer geschikt voor kinderpartijtjes, zonder geluid & decor.)

 

  Tijdsduur: 60 minuten.
  Geschikt voor: De hele familie.
  Groep: In overleg.
  Geluid & Decor: Uitgevoerd met een BOSE geluidsset: 650 watt vermogen. Voor gebruik in zalen tot 350 personen. Het geluid wordt egaal verspreid,  zodat het achterin even goed te horen is als voorin. Verder neemt Nick zijn eigen decor mee.

  Nick’s MagicShows

 

 Fotogalerij MagicShows