Magical Triangle

Magical Triangle

Een Magisch Weekend

“Zelf Magie beleven en leren”

Het weekend is vanaf 18 jaar toegankelijk voor de gene die zich in de magie wil verdiepen. Je krijgt een aantal uur per dag les in tovervakken zoals, schrijven met een ganzenveer, mythologische wezens en waarzeggerij. Daarnaast is er ruimte om medeleerlingen te leren kennen, een momentje voor je zelf te pakken of om aan je persoonlijk doel te werken. Dompel je een weekend onder in de magische wereld.

Afdelingen en Docenten

Je wordt ingedeeld in de afdeling die bij jou past. Kom je alleen of met een groep je bent welkom! De lessen worden ondersteund met vele voorbeelden uit de praktijk. De docenten zijn namelijk 365 dagen per jaar bezig met hun vakgebied en dat ruik, zie, hoor, voel en proef je! 

Doelen

In het weekend zit een spelelement verwerkt waarbij je een persoonlijk doel moet vervullen en een groepsdoel moet behalen. Om eeuwige roem te vergaren. De punten zijn al vanaf de eerste lessen te verdienen.

Situatie

Er is meer… Elk magisch weekend verloopt niet vlekkeloos. Zoals je in The Knowledge hebt gelezen werden vorige jaar, de groep deelnemers aangevallen op The Fieldtrip door duistere tovenarij. Wij doen ons uiterste best om onze leerlingen hiervoor dit jaar te beschermen. Dit stukje spanning slepen wij jou wel in mee!